Победи Звезду на видео игрици

56

Кошаркаши Црвене звезде мтс изазивају вас на двобој у најпопуларнијој кошаркашкој симулацији НБА 2к19. Дођите у ТЦ ’’Делта сити’’ и покажите да сте бољи од црвено-белих, али и учествујте на турниру где су за најбоље обезбеђене вредне награде.

Уколико мислиш да боље закуцаваш од Мајкла Оџа пријави се на велики турнир у видео игрици НБА 2К19 који 12. и 13. новембра организују КК Црвена звезда мтс и ’’Делта сити’’. Традиционално, сада већ пету годину за редом, љубитељи планетарно највеће кошаркашке симулације имаће прилику да се у атријуму шопинг-мола такмиче за вредне награде, али окушају у двобојима један на један са првотимцима црвено-белих. Немања Ненадић, Мајкл Оџо, Душан Ристић и Алекса Раданов вас чекају. Спремни да покажу своје умеће и са џојстиком.

Поред ревијалног програма где ћете имати прилику да укрстите џојстике са првотимцима Црвене звезде, биће одржан и турнир који ће окупити најбоље НБА 2к кошаркаше. У два такмичарска дана виртуелни кошаркаши ће се на ’’Sony PlayStation’’ конзолама међусобно борити за титулу најбољег. За три најбоља учесника предвиђене су вредне награде које ће уручити првотимци Црвене звезде. Пријављивање такмичара траје до понедељка 12. новембра на инфо пулту Делта Ситија или на телефоне 011/220-36-24 и 065/220-36-00.

Видимо се!

Претходни текстЦрвена звезда – Рудар 34:26 (17:13)
Следећи текстБисери наставили победничке низове