Бабић: Самопоуздање додатно расте

55

Успешну недељу која је почела победом над Ливерпулом наши фудбалери завршили су тријумфом од 3:0 над Динамом из Врања.

Резултат показује да смо добро играли. Имали смо можда мањих проблема на почетку утакмице, првих десетак минута док се нисмо прилагодили. У том периоду противник је створио неколико шанси. После смо већ преузели доминацију у игри, постигли смо гол и од тада је све било много лакше. У другом полувремену смо играли још боље, били смо агресивнији и стварали смо више прилика. Могла је победа да буде и убедљивија, али задавољни смо приказаном игром и освојеним бодовима – рекао је Бабић.

На самом почетку другог дела игре Звездин штопер је након одличног центаршута Ебисилија затресао мрежу голмана Ђурића.

Одлично су одиграли моји саиграчи у помоћној игри са стране, стигла ми је феноменална лопта и из онакве позиције ми није било тешко да погодим. Остао сам сам и повећао предност своје екипе. Најбитније је да побеђујемо и да скупљамо бодове, не дамо противницима да нам се приближе. Поред тога наравно да и мени, као и сваком играчу гол значи за самопоуздање.

Крај утакмице Бабић је дочека на трави због ударца који је задобио.

Сударио сам се главом са играчем, није ништа страшно. Бићу спреман за нови гол главом, ако Бог да.

После великог броја утакмица изабраници Владана Милојевића одлазе на репрезентативну паузу.

Не утиче густ распоред на нас, имамо велики ростер играча и, што је најважније, сви момци подједнако добро користе сваку прилику која им се укаже. У ком год саставу да играмо сви дајемо свој максимум и побеђујемо. Наравно да ће нам пријати неколико дана одмора пре него што се вратимо још напорнијем раду – рекао је Бабић.

Претходни текстДинамо Врање – Црвена звезда 0:3
Следећи текстСимић: Доказали да је првенство приоритет