Омладинци и кадети у исто време

38

Пред љубитељима фудбала је још један садржајан викенд током којег их очекују два директна преноса на Јутјуб каналу Звезда кидс.

Дводневни програм ће отворити омладинци Црвене звезде који у суботу од 11 часова гостују Интернационалу у оквиру 15. кола Омладинске лиге Србије.
Изабраници Братислава Живковића покушаће да наставе победнички низ, јер су у серији од пет тријумфа, а њихов меч бићете у прилици да пратите у директном преносу.

Истовремено ће у потрагу за новим слављем кренути ученици Славољуба Ђорђевића, које чека гостовање Раду у 16. колу Кадетске лиге Србије. Играчи рођени 2002. године у досадашњем делу такмичења остварили су 10 победа уз реми и четири пораза, и заузимају треће место на табели са 31 бодом.

Наредног дана, у недељу од 13 часова, Графичар ће спустити завесу на богат викенд. Звездина филијала одмериће снаге са Звездаром у 13. колу Српске лиге Београд, са намером да упише девети првенствени тријумф и задржи лидерску позицију, уз директан пренос на Јутјуб каналу Звезда кидс.

Претходни текстСа црвено-белим чартером у Андору!
Следећи текстМилица Николић бронзана у Ташкенту