Јовичић: Растемо као екипа

33

Незаобилазан део овосезонских Звездиних одличних игара, непремостива препрека на средини терена за противничке екипе, Бранко Јовичић је и на утакмици са Ливерпулом показао да је спреман да „гине“ за сваку лопту на терену.

Постигли смо на време први погодак, убрзо је уследио и други и све је после тога било много лакше. Ушао сам на полувремену, нисмо морали да јуримо резултат већ само да сачувамо велику предност коју смо стекли. Лично сам одиграо последњих 20 минута, дао сам све од себе као и увек да помогнем екипи. Знамо да је фудбал колективни спорт, појединац не може ништа сам. Ми смо били компактни, сложни, прави тим. Били смо агресивни на сваком делу терена и то је донело резултате – рекао је Јовичић.

Звездин везиста осврнуо се на фантастичне голове Милана Павкова.

Много сам срећан због Павкова, постигао је прелепе голове. То је и заслужио пошто заиста вредно и предано ради и сваког дана. Чули сте како му је цела Маракана скандирала име, заиста невероватно!

Невероватна атмосфера носила је наше играче свих 90 минута.

Ми смо у најави утакмице причали да играчима Ливерпула сигурно неће бити лако на Маракани. Било нам је потребно искуство, ми смо дебитанти у Лиги шампиона од када се игра по овом систему. Не играмо сваког дана овакве утакмице, против оваквих екипа. Показали смо да можемо да играмо против најјачих екипа, а то је заслуга нас играча, стручног штаба и свих људи у клубу. Већ другу годину радимо заједно и верујем да ћемо расти уз утакмице у утакмицу и да ћемо бити све бољи – поручио је Јовичић.