Подржимо и омладинце у Лиги шампиона

36

Омладинци ће од 14 часова на стадиону Чукаричког, против Лиуверпула у 4. колу омладинске Лиге шампиона, покушати да направе први корак ка историји и уђу у предворје друштва које чине највећа имена нашег клуба, а за успех им је потребна добро позната подршка звездаша.

Пижон, Куле, Караси, Цоле… Легенде Звезде пред којима су падали бојни великани европског фудбала и генерација црвено-белих која је била један од најбољих амбасадора клуба кроз историју.

Трачак среће фалио је нашим талентима предвођеним Јовељићем, Терзићем и Гордићем да из колевке фудбала, још голобради, крену за легендарном генерацијом. Нијансе су одлучиле, а упркос драгоценим лекцијама великих претходника, млади шампиони одложили су прво славље. Надамо се за само две недеље, јер, показали су да могу, да су равноправни ривал будућим првотимцима најбогатијих клубова Старог континента.

Показали су да могу, а самим тим и заслужили безрезервну подршку црвено-беле публике.

Бисери шампиона Србије, на ватреном крштењу, у премијерној сезони на највећој сцени, демонстрирали су зрелост и потенцијал вредан грба некадашњег шампиона Европе и света. Борбеном игром већ на првом кораку наградили су београдску публику бодом, а звездаши данас имају прилику да им се одуже пуним трибинама стадиона на Бановом брду.

Управо подршка какву само црвено-бели имају, уз лекције које свакодневно са њима деле поменуте легенде предвођене Владимиром Петровићем Пижоном, четвртом Звездином звездом, могла би да буде тас на ваги који би донео прву радост нашем клубу ове сезоне у групној фази елитног такмичења. Победу која би, осим три бода, била још једна у низу потврда да је Звезда на правом путу да се врати у сам крем европског фудбала, али и додатни подстрек првотимцима у њиховој борби за нову страницу историје.

Зато, подржимо ученике Братислава Живковића, данас, од 14 часова на стадиону Чукаричког!

Претходни текстПоздравимо победнике из 1973.
Следећи текстМлађе селекције максималне током викенда