Убедљив пораз Звезде од Барселонете

97

Ватерполисти Црвене звезде доживели су још један убедљив пораз на свом базену у елитном европском такмичењу. Црвено-бели су у 2. колу Лиге шампиона поражени од Барселонете са 3:14.

Гости су брзо дошли до вођства од 0:2, а смањио је Максимовић искористивши играча више. На крају прве четвртине било је 1:3. Барселонета је наставила са добром игром и са још два гола повела са 1:5. На полувреме се отишло резултатом 2:5, након што је Максимовић постигао свој други погодак.

У трећем периоду игре Барселонета је доминирала, постигла пет голова и дошла до убедљивих 2:10. Дилеме око победника меча више није било, а Марко Радовић је прелепим лоб ударцем савладао голмана Лопеза и на минут и по пре краја постигао трећи гол за Звезду за 3:13. Тачку на утакмицу ставио је Таул својим трећим голом за коначних 3:14.

Наши ватерполисти у 3. колу Лиге шампиона гостују Бреши у Италији 21. новембра.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – БАРСЕЛОНЕТА 3:14 (1:3, 1:2, 0:5, 1:4)

Београд – Батен: СРЦ Милан Гале Мушкатировић. Судије: Франк Оме (Немачка) и Рафаеле коломбо (Италија). Играч више: Црвена звезда 4(1), Барселонета 5(2). Петерци: Барселонета 1(1).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ, Танкосић, Максимовић 2, Бурсаћ, Перковић, Мартиновић, Битадзе, Љубеновић, Илић, Поповић, Шулц, Радовић 1, Тодоровски. Тренер: Дејан Савић.

БАРСЕЛОНЕТА: Лопез, Фамера 2, Гранадос, Мунариз 1, Врлић 2, Ларумбе 1, П. Линарес, Фернандез, Таул 3, Пероне 2, Маларак 3, Бустос, М. Линарес. Тренер: Хезус Мартин.

Претходни текстЕбисилио: Живимо за тријумфе
Следећи текстЦрвена звезда силовита у дербију кола АБА лиге