Ебисилио: Живимо за тријумфе

52

У 15. колу Суперлиге Србије изабраници Владана Милојевића забележили су нову победу у низу. Наши фудбалери резултатом 2:0 савладали су екипу Пролетера.

Видели сте околности, видели сте какав је терен, али ми смо изашли и борили смо се. Нисмо покушали да тражимо изговор, већ смо дали све од себе да и по лошем терену забележимо победу. Прилагодили смо се најбоље што смо могли дати условима. Можда навијачи нису уживали у лепој, течној игри, али мислим да није било могуће играти другачије данас. То је фудбал, некада није битно са каквом игром дођеш до победе, већ само да кући однесеш три бода – рекао је Ебисилио.

Први гол на мечу виђен је после лоше реакције фудбалера Пролетера Андрејевића након шута који је упутио Ебисилио.

Добро сам истрчао у простор, Стојковић ми је послао одличну лопту и шутнуо сам ка голу. На нашу срећу играчи Пролетера се нису добро снашли и рано смо повели. Чини ми се да до краја није било много узбуђења. Јако сам срећан кад победимо, а сада смо везали неколико тријумфа заредом што нам посебно значи.

Три дана након суперлигашког дуела са Пролетером наши фудбалери ће на свом терену одмерити снаге са екипом Ливерпула у 4. колу Ц групе Лиге шампиона.

Долази нам јако добар противник. Наши навијачи могу да очекују да ће видети изузетно мотивисану екипу Црвене звезде. Сви знамо колико целој Србији значе такве утакмице, одмеравање снаге са најбољим екипама у Европи. Овакве тренутке, овакве утакмице ретко који играч доживи у каријери. Морамо да их искористимо најбоље што умемо, да се покажемо у што бољем светлу. Треба да уживамо у сваком тренутку проведеном на терену. Ливерпул долази на наш стадион, знамо какву снагу нам дају наши навијачи када играју када играмо код куће и, наравно, сви желимо што дуже да наступамо у Европи – поручио је Ебисилио.

Претходни текстБен: Победе јачају самопоуздање
Следећи текстУбедљив пораз Звезде од Барселонете