Велики преокрет кадета у Крагујевцу

46

Кадети Црвене звезде савладали су екипу Аполон 4 као гости у Крагујевцу после великог преокрета са 4:2 у 13. колу домаћег првенства.

Изабраници Славољуба Ђорђевића нису добро почели меч, и већ у првом полувремену су имали два гола заостатка, али су онда показали карактер и квалитет. Иако су црвено-бели кадети губили погоцима Николића и Лакићевића, успели су до полувремена да преполове заостатак.

Минут пре одласка на одмор после акције кроз средину Митровић је са десне стране пронашао Њамцуловића и он је затресао мрежу за 2:1.

У наставку су виђена три гола кадета Звезде за велики преокрет. Најпре је Пиплица после одбитка изједначио у 66. минуту, да би за 3:2 у 72. мрежу затресао Радуловић тако што је протурио лопту кроз ноге голману Крагујевчана.

Добру партију црвено-белих крунисао је Илић и на асистенцију Бабића у 85. минуту поставио коначних 4:2 за наше бисере.

Аполон 4 – Црвена звезда 2:4 (2:1)

Судија: Марко Срећковић (Крагујевац)

Стрелци: Николић у 11. и Лакићевић у 39. за Аполон 4, а Њамцуловић у 44, Пиплица у 66, Радуловић 72. и Илић 85. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Милошевић, Митровић (Аполон 4), Пердув (Црвена звезда)

Аполон 4: Самчовић, Стијовић, Милошевић (од 86. Јовановић), Вртикапа (од 67. Давидовић), Стевић, Лакићевић, Николић, Митровић (од 77. Савић), Обрадовић, Крстић (од 71. Рашић), Радосављевић (од 88. Шапић).

Црвена звезда: Гутеша, Митровић (од 87. Максимовић), Пријовић, Пердув (од 46.Писар), Лукић, Матић, Њамцуловић (од 58.Пантовић), Илић, Бабић, Пиплица (од 75. Елевен), Радуловић (од 88.Ђуричковић).

Претходни текстЗвездина 11. узастопна шампионска титула!
Следећи текстПродаја карата за меч Звезда – Галатасарај од понедељка