Црвено-беле у среду у Клеку

59

Одбојкашице Црвене звезде у среду (19 часова) гостују екипи Клек МД Зрењанин у заосталом мечу 1. кола БПШ Суперлиге Србије.

Утакмице прва четири кола Суперлиге Црвена звезда је одложила због учешћа првог тренера Александра Владисављева са репрезентацијом Србије на Светском првеснтву у Јапану, са кога су се одбојкашице наше земље вратиле са шампионском титулом. Владисављев се прикључио нашем тиму и Звездине даме крећу са одигравањем одложених мечева.

Црвено-беле су први меч у шампионату одиграле протеклог викенда против Уба, у оквиру 5. кола, и тријумфовале су са максималних 3:0, по сетовима 25:22, 25:21, 25:15.

Клек МД Зрењанин је у 5. колу остварио прву победу у сезони, и то убедљиву, против Динама резултатом 3:0, по сетовима 25:19, 25:13, 25:15. Након четири одигране утакмице имају скор од једне победе и три пораза, налазе се на седмом месту на табели са 4 освојена бода.

Утакмица 1. кола БПШ Суперлиге Србије између Клек МД Зрењанина и Црвене звезде игра се у среду 24. октобра од 19 часова у дворани „Милош Грбић“ у Клеку. Меч ће судити Мирко Јанковић и Бранислав Јованчић.

Претходни текстЧаушић: Агресивном игром до резултата
Следећи текстЗвезда путује у Брешу