Школарци уживали са Дегенеком и Јовељићем

49

Дан пред утакмицу са Радом (субота, 19:00) и наставак такмичења у Суперлиги, фудбалери Црвене звезде провели су дан у дружењу са школарцима.

Овога пута су Милош Дегенек и Дејан Јовељић посетили Основну школу „Иван Горан Ковачић“ на Звездари.

Око три стотине основаца из школе старе више од пола века са нестрпљењем је чекало да се појаве наши фудбалери, а њихови идоли, и настало је право одушевљење када су крочили у двориште којим је одзвањало: „Звезда, Звезда“.

Најмлађим основцима осмех није силазио са лица приликом дружења са Дегенеком и Јовељићем, који су уживали и док су седели у клупи приликом дељења аутограма и сликања са малишанима.

Потом се наш тандем преселио и на терен, где су ђаци из школе коју смо посетили играли утакмицу са фудбалерима из млађих категорија Црвене звезде. Чак су се и Дегенек и Јовељић „опробали“ са њима између два гола, а на крају је уследило и неизбежно заједничко фотографисање за успомену.

Био је то свакако дан који ће основци заувек памтити, а наши фудбалери су још једном имали прилику да уживају са најмлађим навијачима, свесни да дружењем са децом подстиче жељу за бављењем спортом, што је јако битно приликом одрастања.

Црвена звезда је велики клуб који је достигао светску славу и спада у ред клубова који имају европску и светску титулу. То је најуспешнији резултат на овим просторима и желим вам да постигнете у животу оно највише могуће. Желим вам да будете здрави, весели, да учите и добро радите, као и да имате много среће и радости у животу – рекао је Светозар Мијаиловић, председник клуба, приликом обраћања ђацима у ОШ „Иван Горан Ковачић“.

Наравно, ни овога пута нису изостали црвено-бели поклони за све ђаке који су одушевљени причали о дану за памћење.

ФК Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у ОШ „Иван Горан Ковачић“ који су учинили све да ђаци и фудбалери уживају.

Претходни текстИзвињење због нереализованог преноса одбојкашког меча
Следећи текстТри преноса током викенда