Милојевић: Чека нас спектакл у Врању

72

Црвена звезда ће утакмицом у Врању против Динама, у среду од 14 часова, почети такмичење у Купу Србије.

Жреб шеснаестине финала одлучио је да црвено-бели борбу на трећем фронту започну у граду на југу Србије у којем до сад нису имали прилике да играју, што посебно радује шефа стручног штаба Владана Милојевића.

После кратке паузе која нам је веома пријала и поред згуснутог распореда, имали смо мало времена да одморимо. Играчи су психички и физички одморинији, а пред нама је дуел купа са Динамом. Радује нас гостовање у Врању, граду у којем има прегршт звездаша и уверен сам да нас у среду очекује спектакл. Динамо је све утакмице до сад играо као домаћин у Сурдулици, уверен сам да домаћа публика ишчекује са нестрпљењем овај меч и уверен сам да ће обе екипе имати подршку. Увек је лепо играти пред пуним трибинама – истакао је стратег српског шампиона.

Репрезентативна пауза је појединим играчима била прилика да одморе, док су репрезентативци били изложени додатним напорима.

Видећемо каква је кадровска ситуација после тренинга. Има доста играча који се враћају са репрезентативних обавеза, Филип Стојковић и Милан Родић су у репрезентативним утакмицама изашли са терена због повреда, али не ради се о озбиљнијим повредама, па их очекујем у конкуренцији већ за дуел са Радом. Такође, поједини ће нам се тек прикључити, Ел Фарду Бен, Ричмонд Боаћи и Милош Дегенек још се нису вратили са репрезентативних обавеза. Због згуснутог распореду морамо да одиграмо утакмицу у термину у којем није било раније предвиђено, али ћу већ у четвртак имати све играче на располагању.

Упркос чињеници да је пажња јавности у већој мери усмерена ка интернационалним и првенственим дуелима, шеф стручног штаба Црвене звезде не скрива највише циљеве ни у Купу.

Не сматрам да је ово такмичење деградирано. Као свуда у Европи доноси бенефит. Најмасовније такмичење је јединствена прилика да и трећелигаши одмере снаге са суперлигашима, надају се изненађењу… Примарни циљ нам је првенство, али са једнаким амбицијама улазимо и у такмичење у Купу Србије. Желимо трофеј – подвукао је Милојевић.

Претходни текстЦрвено-бели у среду гостују у Суботици
Следећи текстВише од фудбала