Црвена звезда дочекује Андору

76

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у уторак екипу Андоре у утакмици 3. кола Еврокупа. Своја очекивања пред нови европски окршај изнели су тренер црвено-белих Милан Томић и првотимац Мајк Цирбес.

Црвено-бели не знају за пораз после тријумфа над Улмом и Момаком у Француској, а трећа утакмица за противника доноси шпанску екипу која је прошле сезоне представљала једно од најпријатнијих изненађења АЦБ Лиге и која је прошле недеље у дуелу са Брешом шутирала фантастичних 79.4 одсто за два поена (27 од 34).

У екипи Андоре која има један пораз од Галатасараја и победу над Брешом играју и двојица некадашњих играча Црвене звезде, Оливер Стевић и Дилан Енис.

Тренер Црвене звезде мтс Милан Томић очекује добру утакмицу:

Непредвидива екипа која је играла са Барселоном утакмицу на један посед и практично изгубила добијено у Блауграни. Андора је тим који може да одигра врло добро, са друге стране изгубили су претходни меч у првенству од Манресе и очекујем да покажу реакцију Имају одличан ростер са доста странаца који играју дуго у Европи. Ми морамо да одиграмо квалитетну, озбиљну утакмицу како бисмо добили овај меч – истакао је Томић.

Своја очекивања изнео је и Мајк Цирбес:

Играмо против ривала који наступа у једној од најјачих лига у Европи. Иза себе имају одличну утакмицу против Барселоне која је довољан поаказатељ њиховог квалитета. Мораћемо да одиграмо концентрисано свих 40 минута да бисмо наставили победнички низ – рекао је центар Црвене звезде мтс.

Утакмица у уторак је заказана за 19 часова у дворани ’’Александар Николић’’. Све сервисне информације о куповини карата можете пронаћи на следећем линку уз подсетник да ће се на благајни обављати и продаја сезонских улазница која улази у сам завршетак.

Претходни текстКарте за Куп и на Маракани
Следећи текстЗвезда први пут у Врању