Специјална места на стадиону “Рајко Митић”

240

Црвена звезда је небројено пута до сада показала друштвену одговорност и подржала многе неправедно маргинализоване организације и појединце. Свесни утицаја који као највећи клуб на Балкану имамо у јавности, трудимо се да у свим сегментима будемо корак испред других.

Вођени жељом да омогућимо апсолутно свим својим присталицама да несметано бодре наш клуб, унапредили смо активности које су започете пре много година. Све особе са тежим облицима инвалидитета могу да бодре вољени клуб са наше источне трибине. За све њих је обезбеђен посебан прилаз са источне стране стадиона “Рајко Митић” као и 82 специјална места са којих могу да прате утакмице црвено-белих. Улаз је на капији број 19, а имамо обезбеђених и 10 места за возила која доводе наше навијаче на утакмицу.

Да би свој клуб подржали са трибина стадиона у Љутице Богдана, потребно је само да пошаљу захтев који садржи њихово име, презиме и матични број, као и исте податке за њиховог пратиоца на маил адресу nevena.dragojlovic@crvenazvezdafk.com

Све особе којима буде одобрен захтев имаће право на бесплатан улаз на утакмице, као и њихови пратиоци. У оквиру акције биће могућа пријава за сваку утакмицу, како на интернационалном нивоу, тако и на домаћој позорници.

Ако мислите да не можете појединачно да остварите своју жељу контактирајте нека од удружења која већ имају сарадњу са нама:
Клиника за рехабилитацију “Др Мирослав Зотовић”
Савез дистрофичара Србије – представништво у Ужицу
Специјална болница за рехабилитацију и протетику
Национални спортски савез слепих и слабовидих

Увек и свуда уз сваког навијача црвено-белих,
ваша Црвена звезда

Претходни текстПродаја карата за Андору од понедељка
Следећи текстЦрвено-бели освојили Триглав