Црвена звезда дочекује Крку

81

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују екипу Крке у премијерном мечу 3.кола АБА лиге.

Меч у дворани „Ачелсандар Николић“ игра се у суботу од 17 часова, а карте за овај меч већ су у продаји у свим пословницама Евентима, а биће доступне свим заинтересованима и на дан утакмице на благајни дворане.

Пред дуел са повратником у елитну регионалну лигу екипом из Новог Места, тренер црвено-белих који позива на опрез, посебно након тријумфа зелено-белих у претходном дуелу са екипом Морнара у Новом Месту:

Максимално уважавање екипе Крке, ми смо рекли и то ћу сваки пут поновоти, екипа која је у стварању и морамо максимално да одиграмо сваки меч, и на првом месту концентрисано и тимски. Ова лига је врло уједначена, тимови имају свој квалитет, и свако потцењивање било кога може да се заврши поразом. Регланд се опоравио од прехладе и високе температуе, комплетан састав знаћемо пред почетак утакмице. Позивам навијаче да дођу да подрже ово што радимо и момке који играју за Црвену звезду – рекао је тренер црвено-белих Милан Томић.

Центар КК Црвена звезда мтс Душан Ристић:

По повратку из Монака, где смо одиграли једну неизвесну и тврду утакмицу, враћамо се обавезама у АБА лиги. Ова лига и тимови у њој захтевају максималну ангажованост, и одсуство било каквог потцењивања. Крка је показала да јој је место у регионалном такмичењу и борбом кроз други ранг такмичења, кроз који је заслужено дошла до АБА лиге, али и победом над Морнаром у Новом Месту. Долазе без икаквог оптерећења у Београд, и зато морамо да одиграмо максимално одговорно – рекао је центар црвено-белих.

Екипа Црвене зведе мтс ће у петак тренирати у време утакмице у дворани „Александар НИколић“ а већ у уторак у Београд стиже једно од најпријатнијих изненађења прошлосезонске Ендеса лиге екипа Андоре.

Претходни текстИграмо за Стефана
Следећи текстОдбојкаши Звезде и Младог радника директно на Јутјубу!