Продаја сезонских карата улази у завршницу

117

Продаја сезонских улазница за утакмице КК Црвена звезда мтс улази у саму завршницу. Као што је већ истакнуто продаја траје до половине октобра. Подржи црвено-беле, обезбеди своје место у хали!

КК Црвена звезда мтс обавештава све Звездаше да продаја сезонских улазница улази у саму завршницу.

Црвено-бели кошаркаши у новој сезони још увек не знају за пораз. Пет припремних утакмица, освојен Суперкуп АБА лиге и изванредан почетак такмичења у Еврокупу и АБА лиги дали су велики замајац изабраницима Милана Томића. Међутим, изазови ће бити све већи и већи и зато је ваша подршка неопходна. Јер, сваки аплауз се рачуна!

Амбијент дворане “Александар Николић“ годинама уназад био је непрелазна препрека за многе фаворите. Култ неосвојиве тврђаве је растао и изгубио статус мита, већ постао реалност. Мотив више за првотимце Црвене звезде је пуна дворана. Они нас чине поносним, боре се за грб који носе и чине све да клуб са Малог Калемегдана не изгуби свој шампионски статус. И зато је ваша подршка неопходна.

Кошаркаши Црвене звезде мтс су небројано пута исцитали значај подршке својих навијача и зато вас позивамо да заузмете своје место у дворани. Продаја сезонских улазница важи до половине октобра, а подсећамо вас да уз сезонску карту обезбеђујете улаз на око 30 утакмица колико очекује црвено-беле у овој сезони на домаћем паркету. Такође, сезонске улазнице вам обезбеђују улаз на све утакмице ККЖ Црвена звезда и утакмице млађих категорија црвено-белих. За правна лица обезбедили смо посебне погодности и њих можете пронаћи на посебном ЛИНКУ

Продајно место је Мали Калемегдан. Чекамо вас!

Претходни текстСтојковић: Сада доказујемо квалитет
Следећи текстУбедљива победа омладинаца