Кафу: Показаћемо квалитет

61

Нашу екипу за два дана очекује пут у Париз где ће у среду, 3. октобра, у мечу групе Ц Лиге шампиона одмерити снаге са Пари Сен Жерменом. Звездин крилни нападач Кафу истиче да су сви у екипи жељни великих утакмица и доказивања.

Звезда је данас на месту на којем као клуб са богатом историјом и припада. Сматрам да ова екипа заслужује да одмерава снаге са најбољима у Европи. Утакмица у Лиги шампиона је сама по себи изазов за сваког фудбалера. Ми смо спремни, знамо са којом екипом одмеравамо снаге и знамо да нас не очекује лак посао, али верујем да ћемо показати квалитет који поседујемо – рекао је Кафу.

После једног одиграног кола у групи Ц Црвена звезда заузима друго место на табели са једним освојеним бодом, док се Пари Сен Жермен налази на зачељу без бодова.

Прошле године у Лиги Европе, сада у Лиги шампиона Црвена звезда је показала да има чврсту одбрану, не примамо лако голове и сигуран сам да можемо да изненадимо сваког противника када наиђе на наш бедем. Такође, у нападу имамо квалитетне играче, све се боље разумемо на терену како време одмиче и наше заједништво и пожртвованост на терену могу да нам донесу позитиван исход.

Кафу је други гол у црвено-белом дресу постигао на мечу Суперлиге против Младости.

Била је тешка утакмица, противник игра чврсту одбрану. Требало нам је мало времена, али смо заиграли како умемо и забележили заслужену победу. Гол у Звездином дресу ми много значи. У договору са Ебисилиом на терену одлучили смо се да ја изведем пенал. Шутнуо сам у голманову леву страну и, иако је кренуо на праву страну, није успео да одбрани тај ударац. Још много утакмица је пред нама, трудићу се да будем још бољи и да постигнем много голова – закључио је Кафу.

Претходни текстУспешна дерби премијера, Звезда победом отворила сезону
Следећи текстДвеста малишана на отвореном тренингу