Црвено-бели у нову сезону крећу из Новог Пазара

95

Дербијем против Новог Пазара, на гостовању, у петак (18 часова) одбојкаши Црвене звезде улазе у нову 2018/19 сезону.

Жребом је одлучено да црвено-бели у 1. колу БПШ Суперлиге играју у Новом Пазару против освајача Купа Србије.

У нову сезону крећемо са сигруно једним од најтежих гостовања. Екипа Новог Пазара самим тим што је довела Александра Благојевића и Вука Милутиновића показала је амбицију за највиши могући резултат ове сезоне и то све предтавља један велики изазов за нас – изјавио је Драган Кобиљски, тренер одбојкаша Црвене звезде.

Наши одбојкаши су успешно окончали припреме за нову сезону. Иако је Кобиљски имао обавезе са репрезентацијом Ирана, план и програм припрема био је детаљно утврђен, а све је у дело спровео други тренер мушке сениорске екипе Црвене звезде Томислав Кукањац.

Припреме је водио други тренер Томислав Кукањац и пошто доста дуго заједно радимо то је систем који је добро познат играчима, тако да се начин рада на припремама није мењао у односу на протекле сезоне. Што се тиче припремних утакмица, све је прошло како треба, пробали смо све играче на различитим позицијама и задње три утакмице одиграли смо на врло задовољавајућем нивоу за овај моменат – констатовао је Кобиљски који је додао да ће екипа у Нови Пазар путовати у комплетном саставу и спремна за нове изазове.

Утакмица 1. кола БПШ Суперлиге Србије између Новог Пазара и Црвене звезде игра се у петак 28. септембра од 18 часова у дворани Пендик у Новом Пазару. Меч ће судити Предраг Баланџић и Ђорђе Зеленовић.

Претходни текстНаши шампиони, веслачи Црвене звезде
Следећи текстЗвездин караван се сели у Панчево