Више од 150 малишана учило од Црвене звезде

105

Јавни час школе кошарке који је у организацији Црвене звезде мтс одржан у Земун парку окупио је велики број малишана који су учили од најбољих тренера млађих категорија црвено-белих.

Четири смене, више од 150 малишана, добра забава и много вредног рада. Тако бисмо укратко могли да опишемо сјајан догађај који се одржао у суботу на кошаркашким теренима Земун Парка. Четири смене, подељене по угледу на школски час, вредно је радило под будним оком тренера Црвене звезде. Општи утисак је да је и овај Јавни час школе кошарке био више него успешан, а насмејана лица дечака и девојчица најбоље су о томе сведочили.

Концепт Јавног часа школе кошарке био је јасан, а жеља тренера Црвене звезде била је да пренесу знање на клинце који деле заједничку љубав према Црвеној звезди и кошарци. Како је време пролазило полигони су све лакше ’’освајани’’, а лопте су цепале мрежице. Задовољство на лицима свих присутних је говорило да се циљ полако остварује. Сви полазници Јавног часа школе кошарке су за свој вредан рад добијали вредне награде, а вода Вивиа је обезбедила освежења. Награде су обезбедили Земун парк и ИДЕА у виду слатких пакетића, а званични „Fan Store“ КК Црвена звезда је за најбоље у свакој игрици обезбедио поклоне.

Док су клинци вредно тренирали, родитељи су време проводили на постављаним штандовима. Штанд „Fan Store“-а КК Црвена звезда је готово остао без артикла јер је потражња била велика, а штанд за учланивање у клуб је константно имао дугачак ред. Деца и њихови родитељи су кући отишли препуних руку. Дечаци и девојчице носили су у рукама вредно заслужене поклоне и дипломе, али и чланске карте. Родитељи су такође обезбедили своје артикле и чланске карте. Спремни за нову сезону КК Црвене звезде која ускоро почиње.

С тога вас позивамо да обезбедите своје место у хали. Све сервисне информације о куповини сезонских улазница можете пронаћи на следећем линку. Такође, за све дечаке и девојчице који су се лепо провели у Земун Парку, али и све остале заинтересоване остављамо контакт за пријаве у школу кошарке Црвене звезде:

abasta@kkcrvenazvezda.rs
телефон: 066 325-955
Контакт особа: Александар Баста

Претходни текстКадети празних шака
Следећи текстСташа Веић светска јуниорска шампионка!