Сви на час! Звезда и Земун Парк вас зову

91

КК Црвена звезда мтс у сарадњи са Земун Парком организује Јавни час школе кошарке. Термин одржавања је субота, 22. септембар, од 15 до 20 часова, а локација Земун Парк.

КК Црвена звезда мтс и његов партнер Авив Парк организују, слободно можемо да кажемо, сада већ традиционално дружење. Овог пута локација је Земун Парк у Земуну, а термин је субота 22. септембар од 15 до 20 часова.

Најмлађим полазницима, који се већ увелико пријављују, и овог пута је омогућен рад са тренерима који су доказано најбољи у раду са децом, али и освежења, слатки пакет, награде и још изненађења. Школа кошарке биће организована у неколико школских часова, а намењена је деци узраста од 6 до 14 година.

Сви заинтересовани дечаци и девојчице, који желе да се испробају на кошаркашком терену Земун парка са најбољим тренерима КК Црвене звезде и да тог дана прођу школу кошарке са њима, могу се пријавити сваког дана од 10 до 22 сата на телефон: 011/414-7052. Као и до сада Јавни час је у потпуности бесплатан!

За све малишане, али и њихове родитеље биће омогућено да се учлане у КК Црвена звезда мтс и преузму своје Звездаш картице. Такође, поред терена вас очекује и „Fan Store“ КК Црвена звезда штанд са црвено-белим артиклима.

КК Црвена звезда позива све дечаке и девојчице да нам се придруже. Гарантујемо вам сјајну забаву, а сигурни смо да ћете уз надзор најбољих Звездиних тренера са терена изаћи као бољи кошаркаши.

Чекамо вас на терену!

Претходни текстДва преноса фудбалских утакмица за викенд
Следећи текстДегенек: Сви „гинемо“ за Звезду