Јовичић: Предстоји нам најважнији меч

47

Фудбалери Црвене звезде после старта у Лиги шампиона овог викенда враћају се обавезама у Суперлиги Србије. У недељу, 23. септембра, од 19 часова наша екипа одмериће снаге са вечитим ривалом.

Акценат ове сезоне смо ставили на освајање шампионске титуле. Чека нас изузетно тешка утакмица, вечити дерби, где морамо да оправдамо улогу фаворита. Не треба много причати о дербију, то је утакмица која прича сама за себе. Сви љубитељи фудбала у Србији знају шта она носи са собом. Већ сада чујемо мишљење да је Звезда најјачи тим и да немамо конкуренцију у домаћој лиги. Ипак, Партизан има добруе кипу и сигуран сам да нас чека тешка утакмица – рекао је Јовичић.

Фудбалери који су појачали Црвену звезду ове сезоне већ су довољно упознати са атмосфером на вечитом дербију.

Наши нови играчи су играли у великим европским клубовима, били су део великих утакмица. Сигурно да ће дебитанти осећати притисак, али већ су против Наполија показали да знају да се носе са притиском и да су навикли да играју важне утакмице. Очекујем пун стадион и одличну атмосферу.

Упркос густом распореду наши фудбалери потпуно спремни и одморни дочекују 158. вечити дерби.

Имамо велики број квалитетних играча и верујем да ће тренер мало да освежи екипу. Не очекујем да се на терену види умор, добро смо искористили репрезентативну паузу да напунимо батерије јер знамо да сада следе утакмице на свака три дана. Спремни смо на све то.

Звездин везиста не зна за пораз у дербију.

Немам пораз у утакмици са вечитим ривалом од када сам дошао у Звезду, надам се да ће се успешан низ наставити. Спремамо се као и за сваку другу утакмицу и надамо се победи – поручио је Јовичић.

Претходни текстЗвезда испред Реала, Бајерна, Јувентуса…
Следећи текстЗвезда и ТЕНТ у финалу “Шалетовог меморијала”