Боаћи: Звезда ће изненадити многе

73

Фудбалери Црвене звезде освојили су први бод у групи Ц Лиге шампиона. Изабраници Владана Милојевића одиграли су без голова утакмицу са Наполијем.

Захваљујемо Богу на овом резултату. Ово је одлична прва утакмица за нас, улива нам самопоуздање пред наредне мечеве. Радићемо заиста напорно како бисмо били још бољи следећи пут. Сви су видели да смо данас дали све од себе и борили се. Желели смо да победимо, али нажалост ипак је било нерешено на крају. Мислим да нико од нас није очекивао да будемо овако добри. Бићемо изненађење за многе тимове – рекао је Боаћи.

Звездин нападач истакао је да ће већ на следећем мечу дати све од себе да искористи сваку шансу која му се укаже.

Имао сам добре шансе, али као што увек кажем, да ако Бог желим да постигнем гол то ће тако и бити. Идем кући да се одморим, а после тога да наставим са преданим радом како би и голови досли. Наш тренер Милојевић је фантастичан, сви смо вољни да урадимо оно што нам он каже. Зато сам сигуран да ће доћи резултати.

Подршка 51.000 навијача одушевила је наше фудбалере.

Захвалио бих се навијачима што су дошли да нас подрже. Увек кажем да без њих не бисмо постојали ни ми овако јаки. Заиста сам импресиониран и надам се да ће нас на свакој утакмици подржавати на исти начин и помоћи нам да наставимо са добрим играма у групи – поручио је Боаћи.

Претходни текстМилојевић: За ово се живи
Следећи текстОдбрана за понос и дику!