Ветерани увеличали рођендан Слоге из Трна

87

Наши ветерани претходних дана били су гости Слоге из Трна против које су, у част 80. рођендана, одиграли ревијални меч и остварили победу резултатом 3:1.

Фудбалски клуб Слога из Трна прославио је 80 година од оснивања клуба, а свечаности су присуствовали ветерани Црвене звезде који су се са задовољством одазвали на позив за гостовање у Републици Српској.

Љубазни домаћин је пре почетка фубалске представе приредио културно-уметнички програм кроз који су најмлађи фолклорци публици демонстрирали игре из банјалучког краја.

Локални стадион је био испуњен до последњег места. Око 1.500 гледалаца је присуствовало мечу и овацијама је поздравило некадашње Звездине асове.

Резултат је остао у сенци фудбалске представе, али ипак не треба изоставити да су црвено-бели погоцима Тинтора, Туркаља и Стојановића остварили победу 3:1.

Већ на самом старту меча ветерани Звезде су дошли до вођства преко Тинтора, а расположенији гости могли су и до убедљивије победе да су Стојановића, Коромана и Тинтора реализовали шансе.

Уз вођу пута, председника Скупштине Црвена звезда Ратомира Дујковића, славље су увеличле и друге легенде црвено-белих Јован Аћимовић, Станислав Караси, Александар Марковић, Милош Шестић, Миле Јовин, др. Ранко Тодоровић и Бранимир Кантар.

Црвена Звезда играла је у саставу: Радуловић, Мандић, Марковић, Васиљевић, Стевовић, Зорић, Боровница, Ђукић, Короман, Стојановић и Тинтор. Играли су још: Туркаљ, Мандић, Николић, Ђаковић, Јевтовић, Стојановић, Сеовић, Ћаћић и Кнежевић, а са клупе их је предводио Јован Куле Аћимовић.

Претходни текстСаопштење КК Црвена звезда мтс
Следећи текстЦрвено-бели бољи од Антверпена