Звездина школица џудоа у пуном погону

115

Звездина џудо школица ради пуним погоном. Почетак школске године знак је и да се ради у свим Звездиним секцијама враћају на традиционалан распоред.

Школица у Љутице Богдана у свим узрастним категоријама сваког дана добија нове чланове. Понедељак, среда и петак већ од 18 и 30 тренер Андрија Ђуришић и млади џудисти уче основе нашег олимпијског борилачког спорта.

Звездин подмладак (мало старији такмичари) вежба са Андријом Ђуришићем од 19,15 сати такође понедељком, средом и петком.

Искусни млади такмичари (узраст старијих пионира) брусе форму такође понедељком средом и петком од 20,15 са тренером Давором Колунџићем.

Нова Звездина секција на Новом Београду, коју воде тренери Владан Гачић и Милан Николић тренинге држе уторком и четвртком од 19 СЦ Интеграл, Булевар Милутина Миланковића 74а ) код Вера)

Наш тренер Филип Живојиновић, младе Звездине џудисте тренира у секцији на Карабурми у ОШ Стеван Дукић (Дантеова 52) понедељком и петком од 18:30, док на Дорћолу Звездаши вежбају у СЦ Дyнамик понедељком и средом од 16 и 17 часова.

Звездина секција на Врачару тренира понедељком средом и петком од 19,30 са тренером Жарком Пајићем.

Претходни текстЗвездин изазов | Ричмонд Боаћи
Следећи текстСасвим лично са… Бранком Јовичићем