Гаспром честитао Звезди

146

Из компаније „Гаспром њефт“, истакнутог спонзора нашег клуба, на адресу ФК Црвена звезда стигла је честитка због великог успеха и пласмана у Лигу шампиона.

Шампиону Србије обратио се генерални директор „Гаспром њефта“ Александар Дјуков, и његово писмо послато генералном директору ФК Црвена звезда Звездану Терзићу преносимо у целости.

„Поштовани господине Терзићу,

Честитам свим сарадницима, играчима, руководиоцима и навијачима „Црвене звезде“ пласман клуба у групну фазу Лиге шампиона УЕФА. То је велики догађај за српски фудбал и славни повратак легендарног тима на главни европски турнир, на ком је већ остваривао победе.

„Црвена звезда“ је успела да покаже борилачке квалитете, страст и искрену вољу за победом, успешно прошавши све квалификације на турниру. Учешће у групној фази Лиге шампиона не представља само празник за навијаче и пораст популарности тима чак и ван земље, већ и јачање финансијске позиције клуба. Драго ми је да „Црвена звезда“, уз подршку компаније „Газпромнефт“, ставља пред собом, а и достиже, тако високе циљеве.“

С поштовањем,
Александар Дјуков
Председник Управног одбора
Генерални директор

Претходни текстЗвезда ТВ | Покер асова
Следећи текстКадети Звезде овогодишњи победници Купа Србије!