Звездини играчи у репрезентацијама

89

Дуго очекивана пауза у густом низу клупских обавеза неће за све фудбалере Црвене звезде представљати период за одмор, јер су се на списковима селектора нашли и играчи нашег клуба.

Тренер првог тима Владан Милојевић због активности сениорске репрезентације Србије у Лиги нација, у наредне две недеље неће моћи да рачуна на Милана Родића и Ненада Крстичића, двојац који је позван за утакмице са Литванијом и Румунијом.

Изазови у истој групи, али у дресу Црне Горе очекују и Филипа Стојковића. Десни бек ће са саиграчима снаге одмерити са идентичним ривалима као клупски саборци, али другим редоследом.

Обавезе у националним тимовима очекују и штопера Милоша Дегенека у дресу Аустралије, голмана Милана Борјана који ће поново бити међу стативама Канаде и Рашида Сумаилу, дефанзивца Гане.

Предстојеће дане у Љутице Богдана неће провести ни Срђан Бабић и Алекса Терзић, фудбалери нашег тима чија су се имена нашла на списку младе репрезентације Србије.

Национални дрес у омладинској селекцији задужиће Милош Гордић, Марко Јанковић и Жељко Гаврић. Ни на списку млађих омладинаца нису изостали представници Црвене звезде, па ће Лука Крстовић, Никола Стајић, Матеја Стојановић, Марко Дедијер и Његош Купусовић бити у конкуренцији за дуел против Италије 7. септембра на стадиону Земуна.

Претходни текстМарин: Испуњење дечачког сна
Следећи текстУлазнице за Лигу шампиона