Бен: Бићу још бољи

59

Фудбалери Црвене звезде забележили су нову победу у Суперлиги Србије, шесту у низу, против Војводине резултатом 4:1. Бен је са два поготка на данашњој утакмици стигао до скора од 9 постигнутих голова од почетка сезоне.

Немам страх када узмем лопту у руке и поставим је на белу тачку. То сам показао и данас у 33. минуту. Мислим да је мој други гол био изузетно важан, у тренутку када је противник вршио притисак на нас и када су покушавали да се врате. Симић ме је одлично упослио, велике заслуге за гол иду и њему. Његов улазак у игру донео је промену која нам је била потребна на терену – рекао је Бен и додао:

Уживам када постижем голове и желим да их буде што више. Јако ми је битно да наставим у истом ритму и да задржим самопоуздање на високом нивоу. Желим да будем све бољи и бољи и верујем да то могу.

Звездин нападач осврнуо се на учинак своје екипе у мечу са Војводином.

Било је јако важно да остваримо победу на овој утакмици јер је дошла одмах после веома тешког европског сусрета. Морали смо брзо да се пребацимо на другачији тип сусрета. Можда нисмо играли најбоље, али смо зато утакмици приступили изузетно озбиљно и борили се до последњег судијског звиждука како бисмо однели три бода у Београд. Наставићемо да радимо напорно и да се боримо како бисмо и даље побеђивали.

Бен се захвалио навијачима за подршку коју им пружају.

Фантастична атмосфера владала је данас на трибинама, знам да је ово мали дерби и знам колико је битно нашим присталицама да победимо. Као и увек они су уз нас и сви смо им веома захвални – поручио је Бен.

Претходни текстМилојевић: Заслужена победа пред паузу
Следећи текстЛука Ристић поделио 12. место на кадетском првенству Европе