Честитамо фудбалерима Звезде на изузетном успеху!

82

Повратак у будућност!

Фудбалери Црвене звезде остварили су изузетан успех пласманом у групну фазу Лиге шампиона. Невероватан подвиг црвено-белих је наставак сјајних резултата које остварују на челу са шефом стручног штаба Владаном Милојевићем који је још једном доказао да се напоран рад на крају исплати.

Наши фудбалери су имали феноменалну подршку са трибина „Ред Бул Арене“. Преко 10.000 навијача Црвене звезде из Србије и читаве Европе је направило изванредну атмосферу и ту победничку енергију су пренели на своје љубимце који су успели да се изборе за мечеве са највећим и најјачим клубовима Старог континента. Атмосфера са стадиона у Салцбургу ће се препричавати још дуго, а Делије ће имати прилику да на мечевима Лиге шампиона потврде зашто их с правом сматрају најбољим навијачима у Европи.

Имена првотимаца Црвене звезде биће исписана на страницама историје клуба као екипе која је након 27 дугих година довела европску фудбалску елиту у Београд. Тим који враћа славне дане наше прошлости.

Честитамо фудбалерима, стручном штабу, руководству и навијачима ФК Црвена звезда на историјском успеху и желимо им пуно среће на жребу и даљем такмичењу у Лиги шампиона.

Срећно црвено-бели!

Претходни текстПобеда на старту припрема
Следећи текстТерзић: Идемо само напред