Борјан: Спремни за велика дела

60

Фудбалери Црвене звезде пуном паром припремају се за наредни европски изазов. Изабраници Владана Милојевић већ у уторад дочекаће на свом терену екипу Салцбурга у оквиру четвртог кола квалификација за Лигу шампиона.

Одиграли смо феноменалну утакмицу у Трнави, још увек смо сви препуни позитивне енегрије и утисака. Урадили смо велику ствар, али сада већ морамо да будемо фокусирани на то да се што боље припремимо за плај-оф Лиге шампиона и за јесен у Европи. Биће много тешко, свесни смо шта нас чека, али искрено сви једва чекамо сваку следећу утакмицу – рекао је Борјан и додао:

Биће тешко без подршке са трибина, али знамо да ће и атмосфера око стадиона, као и у нашој свлачионици бити феноменална, а то је оно што нас носи и покреће на сваком тренингу и на свакој утакмици. Припремићемо се добро за оно што нас очекује на терену, стручни штаб већ анализира њихову игру, а ми ћемо дати све од себе да направимо што бољи резултат. Обратићемо пажњу на слабе тачке Салцбурга, да видимо где можемо да нападнемо, да дођемо до победе и да после много година поново уђемо у Лигу шампиона.

Звездин чувар мреже осврнуо се и на пенал који су игач Спартака промашили у финишу меча у Трнави.

Изгледа да сам уплашио играча Спартака, па је промашио оквир гола. Док се намештао да шутира пролазило ми је кроз главо колико је важно на психолошком плану за екипу и за мене да одбраним тај ударац. Нисмо желели да компликујемо утакмицу у последњим минутима, већ да је мирно приведем крају и да прославимо како доликује са нашим навијачима.

Фотографије са прославе након победе над Спартаком обишле су домаће медије и биле су најлепши утисак са меча.

Две године за редом играмо Лигу Европе минимум, заслужили смо да нас има свуда на Интернету и у новинама. Искрено смо се сви радовали, певали и славили после утакмице. То су нам свима најлепши моменти, када знате да сте урадили нешто велико, да сте донели радост навијачима и још можете да је поделите са њима. Хвала им што су увек уз нас – поручио је Борјан.

Претходни текстЗвезда непоражена 25 утакмица
Следећи текстСрбац уз Звезду!