Павков: Пуни самопоуздања пред реванш

54

Наши првотимци учврстили су се на лидерској позицији на табели Суперлиге Србије новом победом коју су забележили над суботичким Спартаком резултатом 3:0. Два гола дело су Милана Павкова, док је трећи постигао Срђан Бабић.

У фудбалу је најбитније да се шутира на гол, мени је то увек на памети док сам на терену. Кад год имам лопту, небитно да ли сам далеко од гола или близу, увек опробам шут, јер другачије се гол ни не може постићи. Први погодак на данашњој утакмици сам упутио са око 25 метара удаљености, срећа па је лопта отишла мало у страну и голману је отишла испод луке. Лопта је одскочила и завршила у противничкој мрежи. Други гол био је чиста мајсторија читаве екипе, прво је Хајдин одлично убацио лопту, веома далеко И пронашао ме је у противничком петерцу. Добро сам одреаговао главом и повећао предност екипе – рекао је Павков.

Победа против Суботичана донела је додатно самопоуздање нашој екипи.

Одрадили смо на терену све оно чему смо пре утакмице причали, одиграли смо паметно и стрпљиво. Сваки играч добио је јасан задатак шта треба да уради на терену, сви смо се придржавали тога и тако смо и остварили свој циљ. Најважније је било што смо заиста играли без осцилација, на високом нивоу и то смо наплатили освајањем бодова.

Изабраници Владана Милојевића сутра ће кренути пут Трнаве где их у уторак очекује реванш меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона против Спартака.

Увек је најбитнија екипа, много је важно да у сваком тренутку будемо сигурни у себе, посебно сада пред европски меч. Код нас је то случај. Наравно да је и мени као шпицу много важно што сам постигао голове данас, то је посао нас нападача. Јако сам задовољан и пун самопоуздања пред реванш у Трнави – поручио је Павков.

Претходни текстСрнић и Бабић после победе над Спартаком
Следећи текстСребро за кадете Србије на Балканијади