Одрађен тренинг у Трнави

65

Изабраници Владана Милојевића одрадили су тренинг на стадиону Спартака из Трнаве, где ће сутра од 20:30 часова одиграти један од најважнијих мечева у сезони, јер ће одмерити снаге са словачком екипом у реванш мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Сунчано и изузетно топло време дочекало је фудбалере Црвене звезде када су од 19:30 часова изашли на терен. Тридесет степени и одсуство ветра натерали су наше фудбалере да много чешће потежу за освежењем током последњег тренинга пред меч са Спартаком.

Последња провера фудбалера Црвене звезде пред меч на најмодернијем стадиону у Словачкој, стадиону Антон Малатинсехо отпочео је уобичајеним истрчавањем у комбинацији са вежбама, како би се играчи добро загрејали пред напоран рад који их је очекивао. Одмах потом прешло се на рад са лоптом. Наши играчи су у пару, на капицама обележеним деловима терена, испуњавали задатке са лоптом. Потом су изабраници Владана Милојевића унели гол и направили скраћен терен на коме су, као и пред сваку европску утакмицу, одиграло партију „рукомета“ где су се такмичили црвени против жутих. Много ефектних голова и још више смеха били су јасан показатељ да у нашој екипи влада одлична атмосфера и да наши играчи пуни самопоуздања дочекују сутрашњу утакмицу.

Стадион Спартака, изузетно модеран, са тржним центром и мноштвом кафића у свом склопу, отворен је 2015. године. Његово реновирање трајало је две године, а од старог стадиона остала је само једна трибина. Одличан утисак који оставља спољашњост, нажалост, умањује терен који је у видно лошем стању. Ипак, наши фудбалери на то нису обраћали пажњу, већ су наставили са увежбавањем тактике како би сутра забележили победу и донели велику радост својим навијачима.

Према писању локалних медија у Трнави влада велико интересовање за ову утакмицу, што наговештава да ће читав капацитет стадиона од 19 460 места сутра од 20:30 бити испуњен. Као и на свакој утакмици, и на овом европском гостовању, наши фудбалери имаће подршку својих најватренијих навијача.

Претходни текстМилојевић: Да одиграмо најбоље могуће
Следећи текстСветско јуниорско првенство у Чешкој