Симић: Деби какав се само сања

101

Нешто мање од два минута на дебитантском мечу било је потребно Зездином новајлији Вељку Симићу да постигне дебитантски гол у црвено-белом дресу птоив Вождовца.

Утисци су феноменални, нисам могао да замислим бољи деби. Први гол у овом клубу је нешто о чему много фудбалера сања, а мени се тај сан остварио веома брзо. Читава акција која је претходила голу је добро уиграна, одличан центаршут Гобељића, сачекао сам повратну лопту, раговао сам брзо и послерећило ми се да је лопта ушла у гол. Породица је увек уз мене и зато бих њима посветио овај гол, као и нашим феноменалним навијачима који су увек уз екипу и који су нам додатна снага – рекао је Симић.

У доста измењеном саставу у односну на претходну утакмицу изабраници Владана Милојевића одлично су се снашли на мечу „на крову”.

Сви знају да Звезда има два пођеднако добра тима, да су сви играчи изузетно квалитетни и да сви можемо да одговоримо на све захтеве на више фронтова. Показали смо то данас на мечу са Вождовцем. Освојили смо нова три бода, први смо на табели, што је у овом моменту најважније. Одиграли смо данас првих 60 минута на јако високом нивоу, после тога смо мало пали, непотребно закомпликовали утакмицу и можда донели мало напетију завршницу утакмице нашим навијачима, али најважније је да смо на крају тријумфовали.

Изабранике Владана Милојевића већ за три дана очекује дуел у рећем колу квалификација за Лигу шампиона против Спартака.

До сада смо били фокусирани само на меч са Вождовцем, сада ћемо се окренути анализи Спартака. Очекујем свакако да ћемо се добро показати у том сусрету, ми смо Звезда и то се од нас очекује. Идемо на победу – поручио је Симић.

Претходни текстМилојевић: Контролисали игру у већем делу
Следећи текстСтојиљковић: Првенац у најважнијем тренутку