Бен: Важна три бода

63

Фудбалери Црвене звезде забележили су нову победу и поново сачували своју мрежу нетакнутом. Први гол на утакмици са Радничким виђен је већ у 9. минуту када је Родић савладао противничког голмана, а печат је ставио Бен из пенала у 91. минуту.

Била је ово јако тешка утакмица за нас, после европског дуела играли смо суперлигашки сусрет и није нам било лако на терену. Најважније је да смо освојили три бода и наставили са победама. Много нам је помогло то што смо постигли рано гол. Можда нисмо били на свом нивоу, нисмо играли своју најбољу игру, али морамо да извучемо поуке из данашњег сусрета. Много нам значи што нисмо примили гол, имамо изузетно јаку одбрану. То је изузетно битно нама нападачима, та сигурност нам помаже да постижемо голове – рекао је Бен.

Звездином нападачу ово је други гол на првих пет мечева.

За мене је ово посебно важан гол пошто је први у сезони који сам постигао у Суперлиги. Надам се да ћу наставити у истом ритму и да ћу помоћи екипи својим головима. Сигуран сам при извођењу једанаестераца, драго ми је да сам и данас био хладнокрван када сам спустио лопту на белу тачку.

Још једном се на терену показало дас у се новајлије одлично уклопиле у екипу црвено-белих.

Радује ме то што су нам данас на терену много помогли нови играчи. Јако је важно што су се о9длично уклопили, заједништво и разумевање су нам неопходни како бисмо наставили да остварујемо добре резултате. Видели смо дас ви играчи могу одлично да играју, да можемо увек да се ослонимо једни на друге. Сигуран сам да ће свако од нас у екипи заблистати када за то дође време.

Изабранике Владана Милојевића за три дана очекује нови сусрет у Европил реванш меч са Судувом у Литванији.

Желимо да направимо искорак, да уђемо у Лигу шампиона и зато нам је меч са Судувом много важан. Морамо да задржимо висок ниво игре, као и смиреност и хладну главу. Победа у Литванији приближила би нас нашем циљу и зато ћемо напорно радити како бисмо је и остварили – поручио је Бен.

Претходни текстМилојевић: Победа по тешком времену
Следећи текстЗвезда са редним бројем 12 на Првој лиги Србије за жене