Поповић: Привилегија је бити део Звезде

70

На премијерном мечу у Суперлиги Србије у сезони 2018/19. први пут се међу стативама Црвене звезде нашао голман Зоран Поповић. Како се снашао довољно говори чињеница да ниједном није вадио лопту из своје мреже.

Велика ми је част што сам део Црвене звезде. Утакмица са Динамом је за мене представљала велико задовољство, привилегија је носити црво-бели дрес. Није било треме ни нервозе код мене ни пре, а ни током утакмице. Имам доста искуства у домаћем фудбалу тако да сам био уверен да ћемо данас забележити победу. Ни у једном тренутку нисам сумњао ни у себе ни у своје саиграче – рекао је Поповић.

Није било много дешавања пред голом Црвене звезде с обзиром на то да је екипа Динама била фокусирана на дефанзиву.

Некада је то олакшавајућа околност за голмана, мање је искушења, али није лако одржавати концентрацију на високом нивоу када немаш посла. Мораш помно да пратиш игру у сваком тренутку, где год лопта да се налази. Могу да будем задовољан својим дебијем јер смо победили, одиграли смо добру утакмицу и нисмо примили гола. Драго ми је што се шеф на делу уверио да може да рачуна на комбиновани састав.

Уз Поповића, на терену су се нашла још петорица новајлија.

За сада све функционише одлично, ми нови играчи смо заиста одлично прихваћени. Својим залагањем и радом трудимо се да оправдамо поверење свих у клубу. Најбитније је да свако од нас у сваком тренутку да све од себе за Звезду и неће бити проблема – поручио је Поповић.

Претходни текстАндрија Гавриловић појачање на клупи Звезде
Следећи текстОмладинци и кадети у Термама