Душан Ристић поново црвено-бели!

158

Центар Душан Ристић потписао је трогодишњи уговор са КК Црвена звезда мтс!

Душан Ристић, некадашњи центар „Аризона вајлдкетса“ и дете Црвене звезде, ново је појачање црвено-белих у овогодишњем прелазном року!

Ристић је са КК Црвена звезда мтс потписао трогодишњи уговор, и биће велико појачање за клуб на позицији центра.

Овај 22-годишњи Новосађанин (рођен 22.новембра 1995.године) висок је 214 центиметара, а прве кошаркашке кораке направио је у КК „Стар“ у Новом Саду.

Као узузетно талентован по доласку у Београд прошао је све млађе селекције Црвене звезде, а након 4-годишњег школовања у Аризони, где је такође са великим успехом играо и за кошаркашки програм чувеног универзитета, одлучио је да се врати у Србију и настави где је стао, јер се између неколико понуда, одлучио за повратак међу црвено-беле.

Током четворогодишњег боравка у програму чувених „Аризона Вајлдкетса“ где је постао и играч са највише победа у историји тог универзитета, Душан је студирао психологију и дипломирао са највишим оценама. Сезону је завршио са просечно 12 убачених поена уз 7 скокова по утакмици, одликује га изванредна мобилност, покретљивост и шут за своје габарите (висок 214 цм, тежак 111 килограма) а сада је спреман за ново поглавље у својој каријери, и повратак у Црвену звезду.

Душане, добродошао кући, у Црвену звезду!

Претходни текстIN MEMORIAM – Бранимир Бабарогић
Следећи текстМилојевић: Желим да уђемо у ритам