Милан Томић нови тренер КК Црвена звезда мтс!

147

Милан Томић је нови тренер КК Црвена звезда мтс. Уговор потписан на три сезоне.

Некадашњи кошаркаш Радничког и Олимпијакоса, дугогодишњи члан стручног штаба и тренер клуба из Пиреја, Милан Томић, нови је тренер КК Црвена звезда мтс!

Милан Томић је са црвено-белима потписао трогодишњи уговор.

Рођен је 24.јула 1973.године у Београду, а на место шефа стручног штаба КК Црвена звезда мтс долази након изузетно богате 26-годишње каријере као играч и тренер у Олимпијакосу из Пиреја.

Томић је своје кошаркашко име изградио у Грчкој, а са црвено-белима из Пиреја као играч и тренер, освојио је три титуле првака Европе, три национална шампионата и два купа Грчке.

Милан Томић стиже у Црвену звезду жељан доказивања, и са изузетно богатим кошаркашким искуством, јер је након играчке каријере, у стручном штабу вишеструког првака Европе обављао све важне оперативне послове: тим менаџера, помоћника тренера, генералног менаџера, као и првог тренера Олимпијакоса у два наврата.

КК Црвена звезда мтс изражава велико задовољство што је успела да ангажује амбициозног тренера, који је током прошлог и овог лета, током преговора са нашим клубом показао велико поштовање према Црвеној звезди, идентичне идеје и амбиције које се поклапају са клупским, али и жељу и личну амбицију да постане први тренер КК Црвена звезда мтс.

О термину конференције за медије и званичне промоције Милана Томића као првог тренера клуба, КК Црвена звезда мтс огласиће се у накнадно.

Добро дошао кући Милане!

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстКрстичић: Очекујемо велику подршку
Следећи текстПредстављање Милана Томића директно на нашем Јутјуб каналу!