Милојевић: Морамо боље у реваншу

73

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић после утакмице са Спартаксом није био задовољан резултатом.

Милојевић, ипак, верује да ће у реваншу Звезда одиграти знатно боље.

Завршено је прво полувреме, сада следи реванш у Београду. Био нам је план да победимо, имали смо доста шанси, противник се бранио и сем оне грешке у финишу нису припретили. Желели смо лак и брз гол који би нам донео мирнију ситуацију, али нисмо успели у намери. Идемо даље — изјавио је Милојевић.

Видело се и по другим резултатима у квалификацијама о каквим екипама се ради. Стартакс је првак своје земље, има квалитет и тежак су противник. Не могу да кажем да нисам задовољан, али ни да сам презадовољан. Ово није Звезда коју хоћу и коју сањам. Не бих да причам о детаљима, али поправићемо их. Долазимо из припремног периода, нисмо одиграли комплетни ниједну утакмицу, Радоњић и Родић су били отсутни, ту је Ебисилио коме смо дали минутажу, а нисмо ни очекивали да ће Стојиљковић рано да изађе. Обновио је повреду, и видећемо каква је ситуација. Оно што очекујем да видим је много већу страст за победом.

У неколико наврата Милојевић је и показао незадовољство поред клупе.

Темпераментнији сам, понеле су ме емоције и има доста разлога за реакцију. Радили смо доста ствари које нам на утакмици нису пошле за ногом и онако како је требало. Са једним или два гола причали бисмо другачију причу — рекао је Милојевић.

Претходни текстСпартакс – Црвена звезда 0:0
Следећи текстСавић: Искористићемо шансе у Београду