Стојковић: Звездаши, верујте у нас!

91

Све оне који су се ужелели утакмица Црвене звезде радује вест да је већ за два дана на програму меч првог кола квалификација за Лигу шампиона у коме се Црвена звезда састаје са екипом Спартакса у Риги од 18 часова по српском времену.

Сви играчи се осећају одлично, срећни смо што се враћамо званичним утакмицама. Имамо у екипи неколико мањих проблема са повредама, али сигуран сам да ћемо изаћи на терен у Риги у најјачем саставу. Максимално смо мотивисани и спремни да се покажемо у најбољем светлу. Наш стручни штаб заиста фантастично анализира противнике, имамо састанке на којима се упознамо са сваким противником до најситнијих детаља и то нам мног значи. Знамо да је екипа Спартакса физички добро припремљена, јер код њих првенство већ траје, али верујем у своје саиграче, знам да смо квалитетан колектив и да ћемо максимално мотивисано ући у ову утакмицу – рекао је Стојковић.

Екипа Владана Милојевића победила је на свих шест пријатељских утакмица у припремном периоду.

Много нам значи та чињеница, посебно на психолошком плану. Увек је добро кад се побеђује, добре игре у припремном периоду дају додатно самопоуздање екипи. Показали смо на делу колико смо квалитетно и предано радили и на Златибору и у Аустрији, тако да смо сада спремни за нове изазове.

Осморица нових фудбалера придружила су се овог прелазног рока екипи Црвене звезде.

Сигурно ће бити потребно још мало времена да се потпуно сви уклопе у наш систем игре и да испуне све оно што шеф на терену тражи од нас, али за сада им одлично иде. Ради се о изузетно квалитетним играчима који су се заиста лепо уклопили. У нашој свлачионици увек владају другарство и добро расположење.

Наш десни бек имао је и поруку за навијаче.

Верујте у нас, прошле године сте веровали, а ми смо урадили све што је до нас да вас учинимо срећним. Дођите у што већем броју да нас подржавате, а ми ћемо дати све од себе за сваку победу – поручио је Стојковић.

Претходни текстЗвездиних 12 нових професионалаца
Следећи текстНаграђивање се наставља!