Радоњић: Овај тим може много

88

Повратком репрезентативаца који су бранили боје Србије на Светском првенству екипа Црвене звезде је комплетирана. Млади Немања Радоњић истакао је да верује да и ове сезоне црвено-бели могу да донесу много радости својим навијачима.

Све што сам у Русији видео и доживео даје ми додатни мотив да се сада у свом клубу спремим што боље и да се већ у првој утакмици која нас очекује за неколико дана покажемо у најбољем светлу и обрадујемо наше навијаче. Сада остављам оно што је било са репрезентацијом иза себе и концентрисан сам само на оно што ме очекује у квалификацијама за Лигу шампиона и у домаћем првенству – рекао је Радоњић и наставио:

Док су моји саиграчи били на припремама и ја сам наравно напорно радио на тренинзима са репрезентацијом. Значи ми и то што сам добио шансу и на утакмицама са Швајцарском и Бразилом како бих додатно проверио своју форму.

Нови изазови очекују наше фудбалере већ 11. јуна када у Риги играју против екипе Спартакса.

Очекујем да се што боље спремимо, да одмах на старту покажемо колико смо квалитетни. Искрено верујем у свој тим и мислим да можемо да уђемо у Лигу шампиона.

Учешће на Светском првенству за нашег младог фудбалера је велико искуство.

Нисам веровао да ће ме добре игре у Црвеној звезди оволико брзо довести до А репрезентације, али сам се наравно надао да ће тако бити када сам прошле године постао део црвено-беле породице. Велика ми је част што сам са 22 године играо против таквих играча потпут Нејмара, као и целе екипе Бразила уопште. Морам да кажем да сам имао позитивну трему на тој утакмици, када сам ушао на терен у први мах нисам могао да верујем против кога све играм. Када сам се опустио све је дошло на своје. Надам се да ћу у даљој каријери стално играти са тако великим фудбалским именима. Мундијал је нешто највеће у фудбалу што може да се достигне, ако изузмемо клупски ниво, тако да могу да кажем да сам задовољан – поручио је Радоњић.

Претходни текстОд гола до гола са Милошем Дегенеком
Следећи текстКренули кадети