Кренули кадети

82

Кадети Црвене звезде окупили су се данас на теренима Омладинске школе поводом званичне прозивке, чиме је за њих почела нова сезона. Шеф стручног штаба и некадашњи фудбалер нашег првог тима, Славољуб Ђорђевић на располагању има 22 играча и тројицу голмана.

После обављених лекарских прегледа у Заводу за спорт установљено је да су црвено-бели спремни за терен, лопту и почетак припрема:

Данас је била званична прозивка, обавићемо још нека тестирања на терену, а од понедељка почињемо са по два тренинга дневно. Седам дана ћемо тако радити у Београду, а онда 15. јула идемо на 14 дана у Терме Чатеж, где ћемо одрадити главни део припрема. Када се будемо вратили, радићемо на тактици, имаћемо пријатељске утакмице и обавити последње припреме пред почетак првенства, које нас очекује средином августа — рекао је Славољуб Ђорђевић.

Генерација која је у прошлој сезони доминантно освојила Лигу млађих кадета Београда, покушаће да одбрани титулу Кадетске лиге Србије.

Прво место би било циљ и да не бранимо титулу јер Црвена звезда увек иде на титулу. Годину дана су радили са мном, ове године очекујем да освојимо Кадетску лигу Србије, а онда да за годину или две неколико играча заигра у првом тиму. Изузетно су талентовани, али све зависи од њих. Црвена звезда има убедљио најбоље услове за рад у Србији, а можда и у региону и имају све што је потребно да буду најбољи. Ова деца и ова генерација то заслужују и убеђен сам да ће то показати на терену. Желим да буду здрави, да добро раде и да се развијају, а ако све буде било тако резултат ће сигурно доћи — закључио је тренер наших момака.

Осим самог фудбала, стручни штаб кадетске селекције нашег клуба брине и о понашању, образовању и ширењу заједништва. Играчи ће наредних дана добити правилник понашања на терену и ван њега, а од њих се захтева да у средњим школама буду најбољи и покажу шта значи бити члан Црвене звезде.

Претходни текстРадоњић: Овај тим може много
Следећи текстОдржана Изборна скупштина СД Црвена звезда