Немања Мајдов вицешампион Медитерана

83

У конкуренцији такмичара са три континента, наш Немања Мајдов, актуелни светски прваки и сребрни са ЕП у Тел Авиву, са Медитеранских игара у Тарагони враћа се са још једним вредним одличјем. Из Шпаније, Мајдов се враћа са сребрном медаљом.

Поздрав из Шпаније свим љубитељима џудоа, а посебно мојим звездашима, пре свега са добрим вестима и још једном вредном медаљом. Ово је сребро са мојих првих Медитеранских Игара. Био је то напоран дан, тешки борци, велика медаља. Победио сам Бразилца и Руса који наступају под заставом Либана и Грчке. У финалу сам заустављен од Грузијца који ради за домаћине, Шпанце.

Иако је два пута бацио домаћег борца у финалном мечу, актуелни светски првак није желео да коментарише судијске одлуке.

Извукли смо најбоље што се могло односно што је било могуће. Идемо даље, свакако сјајан резултат, још једна велика медаља у мојој ризници, држимо континуитет са резултатима ове године, а најбоље и најбитније тек долази – рекао је Немања Мајдов.

Најбољи тренер Европе и креатор успеха актуелног светског првака Немање Мајдова, Љубиша после освајања сребрне медаље је рекао:

Све је у реду. Судијске одлуке нећу коментарисати остављам их џудо зналцима, задовољан сам идемо даље – истакао је Љубиша Мајдов.

Претходни текстЛоренцо Ебисилио потписао!
Следећи текстОдржана комеморација за Горана Буњевчевића