Саопштење КК Црвена звезда мтс

141

Давор Ристовић од 1.јула ове године неће више обављати функцију директора КК Црвена звезда мтс. Као вршилац дужноти замениће га његов досадашњи први сарадник, и директор маркетинга Филип Сунтурлић.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да Давор Ристовић од 01.07.2018.године неће више обављати функцију директора клуба са Малог Калемегдана.

Давор Ристовић се повлачи из личних разлога, а на овој позицији у КК Црвена звезда мтс провео је 7 година.

Клуб се захваљује Давору Ристовићу на великом ангажману, труду и свему што је урадио за КК Црвена звезда мтс у претходном периоду, и жели му пуно успеха и среће у даљим професионалним изазовима.

Давор Ристовић је као оперативац клуба учествовао у консолидацији ККЦЗ, као и у свим резултатским успесима сениорске и млађих категорија:

„Захваљујем се свим запосленима у клубу, играчима, тренерима, и на првом месту председнику Небојши Човићу, са којим сам сарађивао од 2002. године када сам стигао у КК ФМП, где сам провео незаборавних 9 година. Заједно смо освојили чак 16 сениорских трофеја, што за мене представља огромну сатисфакцију за рад и труд, који ми је истовремено донео и велико животно и професионално искуство. Црвеној звезди желим пуно успеха у наставку, и наравно, видимо се у „Пиониру“.

За вршиоца функције од 01.07.2018.године, биће постављен Филип Сунтурлић, досадашњи директор маркетинга КК Црвена звезда мтс. Ангажован је у клубу од 2011.године, и био је први сарадник Давора Ристовића.

О даљим корацима, КК Црвена звезда мтс ће правовремено информисати звездашку и кошаркашку јавност у наредном периоду.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстПоследњи тренинг на Златибору
Следећи текстРепрезентација Ужица – Црвена звезда 1:2 (0:1)