Почиње регуларна продаја сезонских карата

80

Од понедељка, 18. јуна, сви навијачи Црвене звезде који нису имали сезонску карту претходне такмичарске године, моћи ће да купе сезонску карту за наредну.

Радно време сервиса за чланство током периода током периода продаје сезонских улазница (до 02. августа) биће радним данима од 11 до 20 часова, викендом од 10 до 16 сати.

Сервис за чланство ће током данашњег дана бити пресељен у нове просторије на центру западне трибине, улаз поред музеја.

Подсећамо и да је обнова сезонских улазница продужена до петка, 22. јуна 2018. године, тако да ће сви они који нису стигли да своју сезонску карту обнове, то моћи да учине и наредне недеље.

ВАЖНО УПУТСТВО:

1. Свако ко купује сезонску карту мора да буде члан нашег клуба са плаћеном чланарином. У случају да нисте члан моћи ћете на лицу места да обновите чланарину.
2. Због нових строгих правила УЕФА обавезно је да свака сезонска карта има одштампано име и презиме власника ради спречавања злоупотребе.
3. Обавезно понесите личну карту ради идентификације, а пожељна је и стара сезонска карта због лакше обнове истих места на стадиону.

ЦЕНЕ:

Захваљујући почетку сарадње са Мastercard, свако ко плати сезонску карту Mastercard картицом у просторијама чланства на стадиону добиће одмах и награду у Red Star Shop-u и то у виду дреса, мајице, шала или качкета, зависно од трибине за коју је купио сезонску карту.

Захтеви за породичне улазнице се примају сваког дана, али се издају/штампају само у недељу 10. јуна и 17. јуна и то за децу до 15 година. Због УЕФА захтева израђују се са фотографијом детета уз документ који доказује да деца имају испод 15 година (ђачка књижица или Извод из матичне књиге рођених).

Димензије (формат) дечије фотографије:
висина – ширина 2цм – 1.8цм (1,000px – 900px)

телефони: 011- 630-4606, 011-630-4607, 011-630-4608
сајт: www.budideozvezde.rs

Буди део Звезде!

Претходни текстНајдужи тренинг на Златибору
Следећи текстПрви тренинг без кише