Одрађен први тренинг на Златибору

73

Фудбалери Црвене звезде одрадили су први тренинг на Златибору и тако започели ову фазу припрема.

Играчи су на терен хотела „Палисад“ изашли у 17:20, а дочекала их је веома пријатна температура за рад. Ипак, током целог тренинга смењивали су се киша и сунце али то није сметало нашим првотимцима и стручном штабу. Иако је први радни дан наше експедиције, бројни звездаши који бораве на српској планини сазнали су за тренинг и са трибина га посматрали.

Почело се лаганим трчањем око терена у две групе, голмани су имали свој ритам, а затим се прешло на вежбе загревања и популарну „шеву“. Игру у кругу прекинуло је истрчавање дужина између два казнена простора, а затим се вратило на рад са лоптом и бројања до 27. Тренинг је завршен поновним трчањем од 16 до 16 метара. Рад се наставља сутра и то од 9:30 на истом терену.

Тренинг са екипом одрадио је и Ненад Милијаш који се тако прикључио својим саиграчима:

Имао сам дан, два више одмора, након тога сам сео са шефом Милојевићем и управом клуба и брзо смо се све договорили за ову сезону. Прикључио сам се тренинзима и то је то, спремамо се за оно што нас чека — каже капитен и додаје:

После дужег времена имамо шансу да се пласирамо у Лигу шампиона, што ће бити јако тешко и ништа не обећавамо. За тако нешто је потребно и доста среће али и доста рада. Почели смо да се спремамо на време за све што нас чека, поготово и у првенству и Купу, што је увек наш циљ — поручује Милијаш.

Претходни текстЖивковић: Спреман сам, све је много боље
Следећи текстДерби у финалу Купа за крај пролећне сезоне