Шампионске мајице у продаји!

105

Специјално дизајниране мајице које су носили првотимци Црвене звезде мтс на прослави четврте узастопне титуле, налазе се у продаји по популарној цени од 990 динара.

Кошаркаши Црвене звезде мтс доминантно су одбранили трофеј намењен шампиону Србије. Црвено-бели су преко Вршца, Партизана и на крају ФМП-а дошли до четврте узастопне титуле државног правака, а 19. у клупској историји.

Смерни и одлучни ишли су корак по корак и на крају остали непоражени све до финала. Дугачка сезона окончана је трофејем на који су нас црвено-бели кошаркаши у годинама за нама навикли. Уследило је велико славље, прво у дворани ’’Александар Николић’’, а после и на Малом Калемегдану.

Шампиони су славили дуго у ноћ, сасвим заслужено, а све време су носили специјално дизајниране мајице намењене прваку Србије. На дан утакмице први контигент мајици плануо је на штандовима „Fan Store“-а, а мајице је сада могуће купити онлајн на званичном „Fan Store“-у КК Црвена звезда www.kkczstore.com и у просторјима клуба на Малом Калемегдану. Цена је веома популарна и износи само 990 динара.

На мајици стоји јасно написано ’’ШАМПИОНИ’’ јер они то и јесу и слогани који су пратили сезону која је поново обогатила трофејну витрину на Малом Калемегдану. ’’Лопта је твоја’’ слоган који је пратио продају сезонских улазница и слоган који указује на велику улогу коју навијачи Црвене звезде имају у свакодневном функционисању клуба. ’’Сви за једног, један за све’’ јер су били јединствени и када је било најтеже. ’’Црвено-бела породица’’ зато што нас то прати током читавих четири година ’’Доминације’’ која траје и за коју се играчи, стручни штаб, менаџмент клуба и навијачи свакодневно боре. ’’Док срце куца у нама, ти Звездо ниси сама’’ симболизује велику подршку навијача коју су играчи и стручни штаб осећали на сваком кораку. ’’Звона звоне да поздраве шампионе’’, за крај још једне трофејне и напорне сезоне. Звона звоне јер је наша Црвена звезда поново шампион. Такође, на мајицама се налазе и сезоне 2014/15, 2015/16, 2016/2017, 2017/18…

Сезоне када су се црвено-бели пели на врх кошаркашке мапе Србије и на њему до данас и остали.

Претходни текстОд гола до гола са Стефаном Хајдином
Следећи текстЈованчић: Екипа ме је одлично прихватила