Терзић: Фокусирани на највише циљеве

80

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић на почетку нове сезоне рекао је да ће Црвена звезда увек тежити највишим циљевима.

Очекивања пред нову сезону су увек иста: освајање шампионске титуле као најважнији циљ и што дужи останак у Европи. Ове године стартујемо у квалификацијама за Лигу шампиона и урадићемо све што је могуће да постигнемо што бољи резултат. Био бих задовољан и пласманом у Лигу Европе да поновимо прошлогодишњи успех, али као професионалци морамо да будемо фокусирани на највише циљеве — рекао је Терзић.

На списку фудбалера који су дошли на прозивку налазе се и два нова имена, а према речима генералног директора већ сутра се очекује још једно име.

Завршавамо сву неопходну папирологију око Стоиљковића. Очекујем га већ сутра на тренинзима. Као што смо и раније најавили, неће бити великих одлазака нити долазака. Примарни циљ је био да сачувамо костур екипе, то смо успели, осим у случају Ле Талека за којег ми је изузетно жао што нисмо успели да га задржимо. Довешћемо једног штопера изванредног квалитета сигурно, дакле можда доведемо још једног или два играча — рекао је Терзић.

Претходни текстВладан Милојевић извршио прозивку
Следећи текстЦрвена звезда је, поново, шампион Србије!