План Звездиних летњих припрема

95

Фудбалери Црвене звезде ће се након заслуженог одмора поново окупити 10. јуна, када ће и започети припреме за нову сезону.

Шеф стручног штаба Владан Милојевић заказао је летњу прозивку за 10. јун. Услеидће први тренинг у сезони, а током наредна три дана биће вршени лекарски прегледи и тестирања.

Од 14. до 21. јуна следи прва фаза припрема која ће бити одрађена на Златибору. План је да се на српској планинској лепотици претежно тренира, али постоји могућност да последњег дана буде организована и једна провера. Уколико до тога дође, оабвестићемо благовремено јавност.

У Београду ће екипа провести само један дан, а већ 23. јуна иде се за Аустрију, тачније Виндишгарстен (Windischgarsten) где ће екипа бити смештена до 03. јула. У Аустрији ће бити одиграно неколико утакмица, али још увек нису познати термини, нити противници. О овоме ћемо такође обавестити јавност чим буду заказане пријатељске утакмице.

Жреб за прво и друго коло квалификација за Лигу шампиона биће одржан 19. јуна у Ниону, а Звезду прва утакмица чека 10. или 11. јула.

Претходни текстЗвезда шампион Београдске интернационалне регате!
Следећи текст„Звездаши питају“ | Владан Милојевић 1. део