Звезда креће у завршницу, слободан улаз за Вршац

82

Кошаркаши Црвене звезде мтс спремно дочекују старт плеј-офа. Први меч четвртфинала против КК Вршац у понедељак од 18 часова уз слободан улаз на трибине Б и Ц.

Кошаркаши Црвене звезде мтс улазе у саму завршницу националног шампионата и плеј-оф, утакмицом против екипе КК Вршац.

Први меч четвртфинала (црвено-бели имају предност домаћег терена евентуално до саме завршнице) игра се у понедељак од 18 часова у дворани „Александар Николић“, након седмодневне паузе због завршнице Евролиге која се одржава у Београду.

Екипа Црвене звезде мтс је заузела прво место у својој групи А, док је екипа Вршца свој успех повратком у сперлигашко друштво „надоградила“ и пласманом у елиминациону фазу (четврти у групи Б).

Пред овај меч у који црвено-бели улазе као фаворити, КК Црвена звезда мтс обавештава јавност и своје навијаче да ће улазак на трибине Б и Ц дворане „Александар Николић“ бити слободан.

Сви власници сезонских карата за партер Б, ложе, плаве ложе, беле ложе и цоурт сеат улазе у халу као и до сада на своје стандардне улазе.

Тренер Миленко Топић каже да се екипа освежила и припремила за саму завршницу, као и да тим Вршца заслужује респект, иако црвено-бели не беже од улоге фаворита:

Свака екипа која је успела да се пласира у саму завршницу и елиминациону фазу заслужује сваки респект. Екипа Вршца је претрпела доста играчких промена током сезоне, али је успела да оствари успех. Долазе максимално растерећени у Београд, и посебно ме радују добре игре Стефана Ђорђевића и Стефана Момирова, двојице момака који су прошли све селекције Црвене звезде и очигледно направили прави потез одласком у Вршац, где су скупљали и искуство и минуте, са којима су дошле и добре игре. Ми са друге стране желимо да уђемо у саму завршницу на прави начин, и ухватимо победнички ритам. Позивам наше навијаче да нас подрже пред најважније борбе у самој завршници и буду уз нас – рекао је тренер Црвене звезде мтс.

Осим Немање Дангубића за кога је већ најављено да се неће враћати до краја сезоне, сви остали играчи биће на располагању за овај меч.

Други меч у четвртфиналној серији која се игра на две победе, на програму је 23.маја (среда) од 21 сат у дворани „Миленијум“ у Вршцу.

Претходни текстЗвезда „избројала“ до 100!
Следећи текстЗвезда шампион Србије 1946.