Још једно признање за црвено-беле

57

Уочи последње утакмице у сезони наши фудбалери примили зу још једно лепо признање. Синдикат професионалних фудбалера „Независност“ изабрао је најбоље фудбалере у сезони која се данас завршава.

Сви играчи који наступају у Суперлиги Србије гласали су и изабрали најбоље, што признањима даје додатну важност. Зато су данас награде за најбоље примила чак петорица наших првотимаца, као и тренер Милојевић. Церемонија доделе одиграла се у карантину где се наши фудбалери припремају за утакмицу са Вождовцем, на којој ће данас званично примити шампионски пехар.

Две награде припале су нашем нападачу Александру Пешићу – за играча године, као и за најбољег нападача лиге. У његово име примио их је наш првотимац Марко Гобељић. Пешић је данас понео још једно лепо признање – он је добио и награду „Драгутин Костић“ за најкориснијег фудбалера лиге коју додељује Спортски журнал, а недавно се нашао и у идеалном тиму по избору Суперлиге и телевизије Арена спорт, као и Стојковић, Крстичић, Радоњић и Савић. У најбољем тиму домаћег шампионата по фудбалера нашли су се и Милан Борјан као најбољи голман, Филип Стојковић најбољи десни бек, Ненад Крстичић најбољи везни фудбалер и Немања Радоњић најбољи крилни нападач. Идеалан тим, по мишљењу фудбалера Суперлиге са клупе би требало да предводи наш стратег Владан Милојевић, те је он добио награду за најбољег тренера.

Честитамо нашим момцима!

Претходни текстАнђелковић завршава каријеру
Следећи текстОмладинци и кадети све ближи титули!