Деца из Грачанице гости на прослави

57

У суботу, 19. маја, Топчидерско брдо ће бити у бојама Црвене звезде. Очекују се пуне трибине највећег стадиона у Србији, јер ће фудбалерима Црвене звезде бити уручена награда за све постигнуто у новој сезони.

Специјални гости на Звездиној последњој утакмици ове сезоне биће деца из школе фудбала „Грачаница“. Црвеној звезди ове године није дозвољено да посети јужну српску покрајину, и ово је један од начина да чланови Звездине фудбалске школе са Косова и Метохије поздраве омиљене фудбалере. Они ће, такође, на полувремену утакмице сићи на атлетску стазу и поздравити Звездине навијаче.

Утакмица против Вождовца почеће у 20,00 часова, али претходно ће шампионима Србије бити уручен пехар, и то на специјалној свечаној церемонији која ће почети у 19,00 часова. Како би се избегле гужве, још једном позивамо све навијаче да дођу раније и заузму своје место на трибини како не би пропустили ни минут свечаности.

Улаз је бесплатан, пехар је спреман, а изабраници Владана Милојевића покушаће да победом над екипом Вождовца освоје и јубиларни 100. бод ове сезоне!

Претходни текстВладан Милојевић до 2020!
Следећи текстШрафови Звездине шампионске машине – Одржавање терена