Радоњић: Једва чекам суботу

64

Још једна утакмица остала је до краја изузетно успешне сезоне за фудбалере Црвене звезде. Прослава титуле на стадиону „Рајко Митић” заказана је за суботу у 18 часова.

Једва чекам да прославимо титулу на нашем стадиону са нашим навијачима. Верујте ми да ми време од када смо обезбедили титулу до утакмице са Вождовцем траје као година, колико жељно ишчекујем да се да поделимо радост са нашим навијачима. Очекујем да ће бити пун стадион у суботу, Звезди никада није недостајало подршке, наши највијачи су на сваком мечу уз нас и верујем да ће тако бити и на прослави титуле. Сви заједно смо заслужили незаборавну атмосферу тог дана – рекао је Радоњић.

У 38. минуту меча против Војводине Радоњић се одлично снашао у казненом простору домаћина и матирао је голмана Лазаревића.

Ми смо Црвена звезда и морамо увек да побеђујемо. Драго ми је што сам постигао још један гол, надам се да ћу наставити серију и на мечу против Вождовца, да обележимо титулу на најбољи могући начин.

Звездин крилни нападач осврнуо се и на учинак своје екипе на мечу са Војводином.

Било је јако тешко време за игру, нисмо одиграли прво полувреме на нашем нивоу. Требало нам је мало времена, са шефом смо се у паузи договорили да изађемо високо у наставку меча, да играмо као што смо то радили увек до сада. Испоштовали смо догово из свлачионице и то нам се исплатило. Иако три бода ништа не мењају у распореду на табели нама је увек њважније да побеђујемо и драго ми је да смо и у Новом Саду то успели – поручио је Радоњић.

Претходни текстЦрвена звезда – Војводина 22:30 (11:17)
Следећи текстАндреа Стојадинов неприкосновена у Каунасу